Quiet on henkilökuvaukseen erikoistunut luova valokuvatoimisto. Perustajat Juha ja Outi Törmälä ovat ansioituneita valokuvaajia,  jotka tietävät, miten voimakas vaikutus vahvoilla henkilökuvilla on. Quiet suunnittelee ja tekee kuvausprojekteja sekä yksittäisiä kuvauksia ja auttaa asiakkaitaan onnistumaan tarkoituksenmukaisilla henkilökuvilla.

Vahvoja henkilökuvia

Quiet on henkilökuvaukseen erikoistunut valokuvatoimisto, ainoa lajiaan Suomessa.

Uskomme korkeatasoiseen henkilökuvaukseen: Huolella tehdyt ja puhuttelevat henkilökuvat pysäyttävät yhtä lailla yritysviestinnässä, journalismissa ja mainonnassa. Me Quietissa tunnemme henkilökuvan voiman ja vaikutuksen. Haluamme tehdä valokuvauksen hankkimisen helpoksi ja edistää laadukasta henkilökuvausta ja sen käyttöä.

Uskomme korkeatasoiseen henkilökuvaukseen: Huolella tehdyt ja puhuttelevat henkilökuvat pysäyttävät yhtä lailla yritysviestinnässä, journalismissa ja mainonnassa.

Suunnittelemme uutta

Suunnittelemme asiakkaillemme uudenlaisia kuvakonsepteja ja rohkeita visuaalisia näkymiä. Kaiken perusta on pitkä kokemuksemme henkilökuvaajina, tarjoamme asiakkaillemme keinot hyödyntää henkilökuvia vakuuttavasti ja vaikuttavasti. 


 

Tunnemme kuvallista ilmaisua laajasti ja toimimme muuntautumiskykyisesti: Haemme vaikutteita perinteisen yritysviestinnän ulkopuolelta. Nojaamme vahvasti luonnollisuuteen, aitoihin tilanteisiin ja todellisuuden havainnointiin.

Huippukuvaukset

Quietin valokuvaajat Outi ja Juha ovat henkilö- ja muotokuvaajina tunnustettua huipputasoa. Hyvien henkilökuvien perusedellytys on viihtyminen kuvauksissa. Kun tunnelma on ystävällinen, kuvattava saa olla oma itsensä. Juha ja Outi ovat luontevia henkilöohjaajia, ja kuvattavien on helppo tuntea olonsa rennoksi kameran edessä. Näin syntyy hyviä, välittömiä kuvia. 

Klassisen muotokuvauksen lisäksi hallitsemme toisetkin tyylilajit. Teemme myös toiminnallisia reportaasikuvauksia. Taitavalla dokumentaarisella otteella tehdyt elävät ja ei-lavastetut henkilökuvat kertovat vakuuttavasti todellisesta maailmasta. Reportaasit ovat myös hyvä tapa välttää yritysviestintään niin usein kuuluva persoonattomuus ja keinotekoisuus.

Loppuun asti

Hoidamme kaiken valokuvaustuotantoihin liittyvän. Kuvausjärjestelyt ja location scouting eli kuvauspaikkojen etsiminen kuuluvat palveluumme. Tarvittaessa hoidamme castingin, kuvausmallien järjestämisen. Kuvauksissa käytämme alan parhaita maskeeraajia ja stylistejä.

Juha Törmälä

Juha on Suomen arvostetuimpia henkilökuvaajia. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus ammattimaisesta henkilö- ja muotokuvauksesta. Juha tunnetaan vahvasta, kansainvälisestä tyylistä ja rennoista kuvauksista. Hän on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa ja ollut töissä mm. Kauppalehdessä. Uransa aikana Juha on tehnyt kuvauksia sadoissa yrityksissä.


WWW.JUHATORMALA.COM

Outi Törmälä

Outi on Quietin toinen perustaja ja tunnustettu valokuvauksen huippuammattilainen. Hänet tunnetaan spontaaneista, välittömistä henkilökuvista ja hyvästä henkilöohjauksesta. Outi on opiskellut Tampereen yliopistossa ja Taideteollisessa korkeakoulussa. Hän on myös toiminut valokuvauksen lehtorina Tampereen yliopistossa. Outilla on yli 15 vuoden kokemus valokuvaajan ammatista. 


WWW.OUTITORMALA.COM
040 555 1178
040 558 5859